26 Following
provartolomei

provartolomei

Ny Business Analyst kapacitet bedömning

Är du redo för en annan typ av kompetens bedömning nu tillgänglig online för att BA gemenskapen?

 

Du har möjlighet att delta jag en multi-dimensionell BA Kapacitet bedömning som, odlar nu, har bara erbjudits organisationer.

 

Se där du jämför mot BAs på din nivå i andra organisationer som arbetar med liknande projekttilldelningar, och få en anpassad professionell utvecklingsplan att vägleda din BA prestanda förbättring och karriär utvecklingsinsatser.

 

Bedömningen ligger i linje med de kompetenser som definieras av IIBA och den banbrytande BA kompetens modellen utvecklas avrenouned BA Expert och prisbelönt författare, Kathleen Hass, och bedömning Expert, Lori Lindbergh, Ph.D., som har varit i Kathleen's whitepaper, "plantera frön växa en Mogen analys affärspraxis."

 

Detta är inte din typisk flervalsfrågor, kunskap bedömning eller kompetens självutvärdering med hjälp av en 5- punkt skattningsskala. BA kompetens modellen ger en tolkande referensram för bedömning

och en egenutvecklad algoritm som används för att analysera dina svar uppvisar stark tillförlitlighet och giltighet när deltagarna svara uppriktigt på varje fråga. Följande diagram jämförs den nya BA förmåga Bedömning att traditionella kompetens bedömningar.

 

Läs mer